Referenssit

Ota yhteyttä ›

1 makuuhuoneen kerrostalokaksio on yksi hosting-palvelumme Airbnb-kohteista

Huoneisto toi omistajalleen vuokratuloa joulukuussa 2022 yhteensä 5 910,60 euroa.

Tämä 48 m² kokoinen kerrostalohuoneisto sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Myös sinä voit hoitaa oman kerrostalo- tai rivitalohuoneistosi Airbnb-vuokrauksen avullamme – silloin varmistut parhaasta mahdollisesti vuokratuotosta sekä siitä, mihin palvelumme ydin meillä Host It:illä perustuu: asiakkaalle täydellisen helppoon, turvalliseen ja riskittömään asunnon lyhtyaikaisvuokraukseen. 

Sinun ei tarvitse hoitaa mitään käytännön asiaa, jota kotisi vuokraustoiminta vaatii. Meillä on paitsi ammattitaito myös resurssit toteuttaa lyhytaikaisen majoittamisen palvelut lähtöpisteestä loppusiivoukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Hinnoittelu, markkinointi, avainten luovutus ja kaikki mitä voit vain kuvitella asiaan kuuluvan, onnistuu meiltä. Lue lisää kodinomistajan hosting-palvelusta.

Hoidamme myös omakotitalojen sekä lomaosakkeiden Airbnb-vuokrausta. Katso esimerkki avullamme saavutetuista omakotitalon vuokratuloista.

Ota yhteyttä ja kerro asunnostasi Rovaniemellä, annamme hinta-arvion vuokratuloista, joita kotisi voi sinulle tienata!

Ota yhteyttä

Host It majoittaa kokemuksella

Olemme toimineet Airbnb-hosteina vuodesta 2019 ja saavuttaneet erinomaiset asiakasarvopisteet 9,3/10 kohteillemme. Tämä kertoo sitoutumisesta tarjota vieraillemme laadukasta palvelua sekä omistautumisesta Airbnb-liiketoiminnan menestykselle. 

Me tiedämme, miten hinnoittelu tehdään oikein huomioiden vuokra-ajankohdat ja maksimaalisen tuoton. Paikallisina yrittäjinä meillä on myös ensiluokkainen aluetuntemus sekä hyvät yhteistyökumppanit, joiden avulla pystymme tarjoamaan täyden palvelun hostingin kodin omistajille. 

Laatimaamme hosting-mallia ei vielä Rovaniemeltä löydy, joten kanssamme pääset osaksi edistyksellistä palvelukokonaisuutta!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita