Referenssit

Ota yhteyttä ›

3 makuuhuoneen omakotitalo on yksi hosting-palvelumme Airbnb-kohteista

Tämä omakotitalo toi omistajalleen vuokratuloa joulukuussa 2022 yhteensä 11 822, 12 euroa.

Vuonna 2017 rakennettu Villa Aurora sijaitsee Rovaniemellä Vennivaarassa. Jos sinulla on vastaavanlainen omakotitalo, voit tehdä kodillasi maksimaalista vuokratuottoa hosting-palvelumme avulla.

Meillä hosting perustuu turvalliseen, riskittömään ja erittäin helppoon asunnon lyhytaikaisvuokraukseen, jossa asukkaan ei tarvitse tehdä mitään vuokraustoiminnan vaatimien käytäntöjen eteen. Me toteutamme puolestasi omakotitalosi Airbnb-vuokrauksen laatua etsiville majoittujille. Osaamisemme ja resurssimme kattavat kaiken kohteesi mahdollisesta kalustamisesta hinnoitteluun, markkinointiin ja kaikkeen muuhun. Lue lisää kodinomistajan hosting-palvelun helppoudesta. 

Hoidamme myös kerrostalo- ja rivitalohuoneistojen sekä lomaosakkeiden Airbnb-vuokrausta. Katso esimerkki avullamme saavutetuista kerrostalokaksion vuokratuloista

Ota yhteyttä ja kerro talostasi Rovaniemellä, annamme hinta-arvion vuokratuloista, joita kotisi voi sinulle tienata! 

Ota yhteyttä

Host It majoittaa kokemuksella

Olemme toimineet Airbnb-hosteina vuodesta 2019 ja saavuttaneet erinomaiset asiakasarvopisteet 9,3/10 kohteillemme. Tämä kertoo sitoutumisesta tarjota vieraillemme laadukasta palvelua sekä omistautumisesta Airbnb-liiketoiminnan menestykselle. 

Me tiedämme, miten hinnoittelu tehdään oikein huomioiden vuokra-ajankohdat ja maksimaalisen tuoton. Paikallisina yrittäjinä meillä on myös ensiluokkainen aluetuntemus sekä hyvät yhteistyökumppanit, joiden avulla pystymme tarjoamaan täyden palvelun hostingin kodin omistajille. 

Laatimaamme hosting-mallia ei vielä Rovaniemeltä löydy, joten kanssamme pääset osaksi edistyksellistä palvelukokonaisuutta!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita